vineri, 29 aprilie 2011

SCUTERUL

 

                   Fratilor, am o dilema, ce scuter sa-mi cumpar, avand in vedere pretul tot mai mare la benzina ( si cum masina mea merge cu benzina, am hotarat sa-mi iau un scuter ).
                   Mda, grea alegere, sa incepem! Ce marci prefer, veti intreba voi ! Cum ce marci ? Japoneze, chiar daca si altii stau bine la acest capitol. Deschid calculatorul si intru pe net, dau search dupa < scutere japoneze > . Imi par pe ecarn, Aproximativ 1.360.000 (de) rezultate (0,34 secunde)  , mama, da’ rapizi mai sunt cei de la google, cu toate ca au schimbat recent algoritmul de cautare.
                   Si dai citire la site-urile de pe prima pagina de pe google: www.tomina.ro , http://www.motociclism.ro/ , modele noi si second-hand. Sincer, vreau ceva nou, cu garantie. Fiind mare fan HONDA, arunc un ochi pe forumul http://www.scuteristi.ro/, sectiunea  http://www.scuteristi.ro/honda/ ; http://www.scuteristi.ro/suzuki/ ; http://www.scuteristi.ro/yamaha/ sin u in ultimul rand http://www.scuteristi.ro/kymco/ (Kymco este prescurtarea de la KWANG YANG MOTOR Co. Compania produce scutere, motociclete si ATV-uri. Fondata in 1963 pentru a produce piese de schimb pentru Honda, a devenit cea mai mare fabrica de scutere din Taiwan. Cu peste 3000 de angajati, aceasta produce circa 480.000 de vehicule pe an. Are, de asemenea, filiale in Jakarta (Indonesia), Shanghai si Chenghu (China). ) Hmm, au ceva din “Honda”, oky-doky.
                   Pana acum este ok, oricare va fi alegerea mea, este de bun augur. Sa incercam o cautare dupa google imagini, dau search < scooter honda smart > si-mi sare in ochi urmatoarea reclama:




                   Mama, asta este ! De unde sa-l iau?! Ma intreb eu, scarpinandu-ma usor dupa ceafa. Intru din nou pe google, si dau search. http://jalopnik.com/#%215113402/honda-gets-smart-with-scooter-ad , intru pe site-ul official si dau de:


                   Nu gasesc la noi, din ce-am citit pe net nu se mai importa scutere Honda in tara. Ok, imi zic, nu-I bai, sa incercam la Kymco. Intru pe net din nou si imi sare in ochi http://www.niba-scutere.ro/scuter/63-Super-8-50-4T  - Pret: 1590 euro ( TVA inclus )

http://static.cauti.ro/images/produse_magazine/KYMCO-Scuter-SUPER-8-50-4T-RED~large~6602_4120_523_1.jpg

Arata si bine ! Gata, e al meu!

                   Intru pe pagina de contact si trimit comanda prin e-mail. Sper ca in 2-3 zile scuterul sa ajunga acasa, prin curier. Fiind sub 50 cmc, nu-mi trebuie permis. Am emotii, dar fiind vremurile tot mai grele ( americanii au emotii ca s-ar putea sa ajunga galonul la 5 $  curand ).
                   Si e tocmai bun de mers la servici, am aproximativ 20 km dus-intors, zilnic. Nu-mi ramane decat sa astept si, sa sper ca, in curand, o sa apara si la noi, cireasa de pe tort: http://world.honda.com/EV-neo/index.html  .

Doamne-ajuta!


Voi ce preferinta aveti ?




© 2011 Chiriac Vasile-Florin. Toate drepturile rezervate

Niciun comentariu: