duminică, 3 aprilie 2011

Proiectul de Paste !

Suntem în perioada Sfintelor Sărbători  de Paşte când avem exemplul dăruirii supreme, sacrificiul Domnului Nostru Iisus Christos pentru întreaga omenire. Asociaţia „Suflet Mai Bun” îşi propune să aducă o alinare pentru copiii aflaţi în dificultate din Bucureşti, dăruindu-le o lume a poveştilor. Cu ajutorul prietenilor de la „Circul Globus” şi a sponsorilor noştri, în data de 23 aprilie 2011, vom construi o lume de basm pentru  copiii din centrele de plasament, orfelinate, copiii aflaţi în îngrijirea asistenţilor maternali, a celor cu dizabilităţi şi a copiilor proveniţi din familii sărace din Bucureşti şi judeţul Ilfov.



În Lumea de Poveste „Suflet mai Bun”, copiii se vor întâlni cu eroii desenelor animate, cu Zâne, Prinţese şi Cavaleri, se vor lupta cu Balauri, iar Spiriduşi îi vor transforma în eroi de poveste. Aici, în  această Lumea de Poveste, vor găsi munţi de dulciuri şi de fructe şi râuri de suc. Şi vor pluti prin norii pufoşi şi dulci de zahăr.



Acrobaţi şi dresori ai „Circului Globus” îi vor încânta pe copii cu giumbuşlucurile lor, iar o armată de clovni le va desena, cu scamatoriile lor, zâmbete pe faţă. Iar toate acestea vor culmina cu marea aventură în căutarea ouălor magice care ascund cadouri minunate dăruite de oameni inimoşi.

Niciun comentariu: