marți, 22 martie 2011

Publica-ti singur cartea

Am tot cautat pe net informatii despre cum sa-ti publici singur o carte si am dat peste:


http://www.go4it.ro/curiozitati/publica-ti-singur-cartea-2314197/

Fie ca aspiri la titlul de autor al anului sau pur si simplu vrei sa-ti publici memoriile pentru nepoti, trebuie sa treci printr-un adevarat labirint birocratic ca sa-ti vezi masunscrisul ajuns in stare de volum. Nicio tipografie nu o sa-si porneasca masinile pentru 10 sau chiar si 100 de carti, iar daca totusi fac o exceptie, pretul distractiei e coplesitor. Aici te ajuta "editurile" online care iti trimit acasa cartea editata chiar de tine in cateva zile, la costuri modice. go4it! te invata cum sa faci. 


www.blurb.com


Publishing banal 


De curand a aparut un alt site pentru editare a cartilor personale. Este vorba de Blurb.com (www.blurb.com ), dar aici nu iti termini treaba online. Trebuie sa descarci un soft special pe nume BookSmart cu ajutorul caruia iti editezi cartea. Dupa ce-l descarci (ocupa 30MB pe hard disk) si instalezi (ocupa cam 100MB instalat), vei descoperi ca este ceva mai elegant, dar si mult mai prietenos decat interfata Lulu. Asta din cauza ca nu are la fel de multe optiuni, iar cele oferite sunt asezate inteligent, la vedere, nu in meniuri stufoase. Cu toate acestea, softul iti da mai multa libertate de editare. 


www.blurb.com

De pilda poti alege din fonturile instalate pe computerul tau, inclusiv pe cele cu diacritice, chestie cu care nu te intalnesti la Lulu. BookSmart include mai multe layout-uri pentru pagina si toate sunt disponibile, indiferent de ce stil al publicatiei ai ales la inceput. Dupa ce ai terminat treaba, dai clic pe butonul "Publish" din meniul de sus si selectezi optiunea "Preview Book". Trebuie sa-i dai o corectura finala, nu? Apoi selectezi din acelasi meniu optiunea order book, softul se conecteaza in contul tau de pe Blurb.com si proceseaza comanda. O carte de 200 de pagini te costa intre 23 si 29 de euro, fara a calcula taxele. www.blurb.com


Editura in toata regula


www.lulu.com


Lulu.com este cel mai cunoscut site de publishing online. Costul unei carti poate fi ridicol de mic, de 15 euro pentru o carte cu 150 de pagini. Ce-i drept, daca nu vrei sa te incurci cu o editura clasica care iti aranjeaza cartea in mod profesionist, pe site-ul asta va trebui sa muncesti, nu gluma, ca sa iasa ceva demn de fi pus pe un raft de librarie. E extrem de complex incepand chiar de la al doilea pas (primul este inregistrarea unui cont), alegerea stilului publicatiei. Am numarat 21 de tipuri, incepand cu reviste, trecand pe la carti de bucate si ajungand la calendare si albume foto. Fiecare dintre acestea, au cate o aplicatie de editare speciala si separata, cu layout-uri definite pentru stilul publicatiei.


www.lulu.com

De pilda, la un album foto de familie, exista nu mai putin de 36 de layout-uri de pagina care, bineinteles, in mare parte vor contine poze si ici-colo cate o caseta cu text. Editarea e de altfel banala aici, pentru ca dupa ce ai incarcat pozele in contul tau, le plantezi in pagina prin clasica miscare drag & drop. La volumele literare se intampla exact invers. Doar cateva layout-uri de pagina au loc pentru poze. Interesant este ca pe Lulu poti sa iti si vinzi cartile. Tu decizi pretul, iar site-ul primeste si el o cota parte pentru efortul de a o publica. Deci romanul tau chiar ar putea "risca" sa devina bestseller, mai ales ca poate fi cumparat prin PayPal si livrat in Romania.


==================================================================




                  Pe neoteca.ro poti sa publici si sa vinzi carti in format electronic, ebook sau audiobook, fara niciun cost din partea noastra! 

http://neoteca.ro/blog/ce-trebuie-sa-faci-ca-sa-publici-pe-neoteca/  


Totusi, in anumite situatii, poti avea anumite costuri optionale: obtinerea ISBN (poate fi si gratuit), designul copertei, redactare specializata, protejarea cartii la copiere cu DRM, etc.


Pasii de urmat sunt urmatorii:

1. ne scrii un email despre intentia ta
2. iti trimitem un contract
3. semnezi contractul si ni-l trimiti impreuna cu manuscrisul
4. iti publicam cartea


1. Ce trebuie sa ne spui in email
- datele tale complete si datele de contact
- in ce calitate doresti sa publici: autor, agent literar, editura, etc.
- cum doresti sa publici cartea: gratuit, vanzare neprotejata de DRM sau vanzare protejata de DRM -  vezi aici detalii despre protectia la copiere si DRM
- daca ai ISBN
- pretul la care doresti sa fie vanduta cartea pe neoteca.ro


2. Contractul
- contractul va fi completat pe baza datelor pe care ni le trimiti in email
- in principal va stabili drepturile tale de publicare si conditiile financiare la vanzarea cartii


3. Manuscrisul
- bineinteles, manuscrisul va fi in format electronic: pentru ebook un fisier .doc, pentru audiobook un fisier .mp3
- in cazul ebook, trebuie sa respectati conditiile de publicare, iar manuscrisul trebuie sa respecte cu strictete ghidul de formatare


4. Publicarea
- ebook vor fi publicate pe neoteca.ro intr-un format specific, .epub sau .pdf, vezi aici detalii despre formate
- audiobook vor fi publicate in format .mp3


 ===================================================================


Scrie o carte, publică-o pe Internet şi vei câştiga bani online!

Am participat în Statele Unite la un seminar despre cum să faci bani pe Internet.

Printre mai multe metode prezentate acolo, una era aceasta: scrie o carte şi publică-o cu mijloace electronice.
      Din cele douăzeci şi patru de persoane care eram acolo, s-au auzit, probabil, douăzeci şi două de glasuri (eu şi vecinul meu – şi el scriitor – am păstrat tăcere):
      – E prea greu! Nu ştim cum.
Tony, instructorul, a replicat:
      – Aud asta mereu. Prea greu! Nu ştim cum! Şi totuşi… Terry, ce ştii tu cel mai bine să faci?
      – Eu? – răspunse Terry, o doamnă micuţă de statură, bruneţică, care avea probabil treizeci şi cinci de ani şi mai bine… Nu ştiu să fac nimic. Am studiat dreptul, dar am abandonat după doi ani, m-am măritat şi… de când mă ştiu, îngrijesc de cei patru copii ai noştri.
      Tony atât a aşteptat.
      – Excelent! Te-ai calificat ca autoare a cărţii Cum să îngrijeşti patru copii fără prea mare bătaie de cap! Scrii acolo despre tine, despre cum ţi-ai crescut copiii, despre cum îţi împarţi ziua între gătit, dereticat prin casă, mers la grădiniţă, aplanarea certurilor, temele pentru şcoală, mersul la parcul de distracţii sau la picnic, vacanţele în familie, participarea la bunul mers al lucrurilor la şcoală… Faci un capitol pentru fiecare temă şi, în câteva săptămâni, ai un produs pe care îl poţi publica pe Internet. În acest fel, experienţa ta de mulţi ani de zile devine sursă de inspiraţie pentru milioane de mămici care şi-au abandonat studiile sau cariera pentru a se dedica celei mai nobile meserii din lume: creşterea şi educarea propriilor copii!
      Terry deveni brusc atentă şi gânditoare. Părea să fi avut o revelaţie profundă: ceea ce făcea ea era important! Nu însemna că nu făcuse nimic demn de menţionat în viaţă. Deţinea informaţii care puteau fi utile şi altor persoane – din întreaga lume. Însă, ezitând, a răspuns:
      – Poate ai dreptate… şi totuşi, eu nu ştiu să scriu!
      – Şi asta se rezolvă. Închipuie-ţi că scrii o serie de scrisori unei prietene şi caută să scrii în aşa fel încât să ai sentimentul că te va înţelege. Când ai terminat scrisorile acestea, citeşte totul de la capăt, vezi unde trebuie să mai clarifici unele aspecte şi apoi roagă pe soţul tău şi prietenii voştri să citească şi să facă observaţii. Poţi, de asemenea, să te adresezi unei edituri. Editura te va ajuta nu numai cu stilizarea textului, dar şi cu publicarea şi mai ales promovarea pe Internet. Fără promovare continuă, nu prea se fac vânzări. Laşi editura să te promoveze şi să se ocupe de vânzări, iar tu scrii cartea următoare…
      Am ţinut un timp legătura cu Terry şi ştiu că i-a luat o lună de zile după seminar pentru a termina cartea şi a o oferi unei edituri.
      Acelaşi lucru îl poţi face şi tu. Ideea de a scrie o carte nu trebuie să te sperie. Nu trebuie să o alungi din minte imediat ce o auzi. Gândeşte-te că fiecare dintre noi este unic. Fiecare dintre noi are o altă experienţă de viaţă şi reflectă Universul în felul său aparte. Şi fiecare reflectare particulară a Universului ne interesează în cel mai înalt grad pe noi toţi ceilalţi.
      Eşti profesoară şi ai predat doi ani… cinci ani… douăzeci şi cinci de ani? În mod sigur te-ai întâlnit cu cazuri speciale şi le-ai rezolvat în mod personal, creator. În mod sigur ai ce să ne spui nouă tuturor din experienţa ta.
      Ai un soţ care este şofer de taxi… sau apicultor amator… sau colecţionar de tablouri… Ce carte interesantă poţi să scrii folosind informaţiile pe care ţi le transmite soţul tău sau în colaborare cu el!
      Ţi-ai renovat singur casa? Cum ai făcut asta? Ce ne înveţi pe noi ceilalţi în legătură cu renovarea casei, ca să ne fie mai uşor când vom vrea să facem şi noi acelaşi lucru?
      Sau ai în minte ideea unui roman, a unui volum de poezii, a unei cărţi de scurte povestiri, a unei cărţi pentru copii? Pune pe hârtie planul cărţii şi apoi scrie o secvenţă în fiecare zi.
      Dacă vrei să-ţi publici singur/singură pe Internet cartea ta şi să te ocupi de promovarea, de vânzarea ei şi de încasarea directă a banilor rezultaţi, eu te voi învăţa să faci asta pas cu pas. Pur şi simplu trimite-mi întrebările tale, apăsând aici.
      Iar dacă vrei să mă ocup eu personal de cartea ta, pentru ca tu să poţi trece la cartea următoare şi să nu-ţi baţi capul cu procesarea, promovarea şi vânzarea ei, o poţi face foarte uşor. Pentru mai multe informaţii, apasă aici!


http://coresi.net/fiiAutor/scrie-o-carte/






====================================================================

Vreti sa va publicati cartea pe Internet prin forte proprii? Acest e primul pas

Bună ziua!
Primesc adesea întrebarea: cum e mai bine să public cartea mea electronică pe Internet?
Printr-o editură sau prin forţe proprii?
Cel mai bine este să aveţi toate informaţiile necesare şi să luaţi o decizie singuri.
Ca să publicaţi singuri cartea online, veţi avea nevoie de:
1. un site găzduit de o firmă sigură, prin care să vă prezentaţi cartea pentru publicul cititor şi să le explicaţi ce le aduce nou lucrarea dumneavoastră.
2. o formulă de securizare a cărţii - pentru că altminteri riscaţi ca primul care o cumpără să o ofere gratuit la liste lungi de prieteni, iar prietenii să o trimită mai departe listelor lor şi aşa mai departe.
4. un arsenal de metode de atragere a clienţilor spre site-ul dumneavoastră.
5. o listă de clienţi pe un autoresponder, cu care să puteţi comunica fără teama de a fi acuzat de spam (lista va cuprinde clienţi ce şi-au exprimat dorinţa de a primi mesaje de la dumneavoastră).
6. Un ISBN pentru fiecare carte (se poate obţine de la Biblioteca Naţională)
7. Câteva ore pe săptămână pentru promovarea continuă a cărţii (punerea în folosinţă a arsenalului de la punctu 4.).
Avantaje: 

1. Dispuneţi de 100% de încasările aduse de cartea dumneavoastra.
2. Puteti actualiza cartea fara niciun intermediar (adica fara sa recurgeţi la serviciile unei edituri).
3. Aveţi control direct asupra vânzărilor (editura vă pune de asemenea la dispoziţie lista vânzărilor, dar controlul dumneavoastră este indirect, prin intermediarul care este contabilitatea editurii).
4. Vă promovaţi cartea în ce formulă doriţi.
Ca să faceţi primul pas în direcţia publicării online fără intermediar, adică fără editură, este bine să începeţi cu realizarea contului dumneavoastră PayPal.
Vă voi explica mai jos de ce aveţi nevoie de contul PayPal şi cum puteţi să-l creaţi (e gratuit).
În mesajul viitor vă voi spune care este alegerea mea în privinţa găzduirii site-ului pe web. Sper să vă trimit mesajul viitor peste două-trei zile.
Acum, despre contul PayPal:

Vrei sa încasezi bani online şi să faci cumpărături pe Internet în siguranţă? Îţi faci un cont PayPal

Vrei să încasezi bani online şi să-ţi faci cumpărăturile în deplină siguranţă? Creează-ţi un cont PayPal.
Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
PayPal este organizaţia care îţi facilitează tranzacţiile online. Când cumperi ceva de pe Internet, poţi plăti cu cardul sau poţi plăti prin contul tău PayPal. De ce este mult mai bine să plăteşti prin contul tău PayPal? Iată de ce: 
În primul rând, tranzacţia se efectuează în condiţii de siguranţă mult mai ferme. Datele de pe cartea ta de credit nu pot fi pescuite, pentru că nu le introduci de fiecare dată când cumperi ceva.
Apoi, mult mai uşor opreşti o plată pe care dintr-un motiv sau altul nu mai doreşti s-o faci. Nu de mult, am cumpărat un produs de la un comerciant care se lăuda că mă învaţă cum să sporesc de zece ori numărul celor ce îmi vizitează paginile de web. Pretindea că are un soft infailibil. Trebuia să plătesc 5 dolari în prima zi, iar după 10 zile, dacă nu mă răzgândeam între timp, urma să-i mai trimit 97 de dolari. În pagina prin care mă îmbia să fac plata, spunând că nu risc nimic, că îmi va da banii înapoi dacă nu sunt mulţumit etc… îmi dădea o adresa de email la care să solicit returnarea banilor, dacă va fi cazul. Adresa aceea de e-mail nu a mai apărut mai târziu niciodată!
Ei, bine, am făcut plata şi, în loc să primesc o aplicaţie soft, am aflat că de fapt am devenit membrul unui club şi că, în această calitate, voi primi eu de la el nişte filmuleţe care mă vor învăţa cum să sporesc traficul spre site-ul meu. Cum au ajuns acele filmuleţe la tine, aşa au ajuns şi la mine… Se apropia data când trebuia să-mi ia din cont suma de 97 de dolari, care – iarăşi am aflat cu stupoare după ce am făcut plata! – nu reprezentau ultima plată, ci o plată lunară recurentă pe cardul meu. De ce făcusem plata direct din card? Pentru că respectivul nu accepta PayPal.
Am căutat să-l anunţ pe furnizor că mă consider înşelat în aşteptările mele şi că doresc să întrerup imediat abonamentul la clubul lui. Nu mi-a răspuns în niciun fel. Am sunat la banca ce mi-a emis cardul şi am aflat că singura modalitate de a opri plata este să mi se anuleze cardul şi să mi se emită altul! 
O situaţie similară am avut în cazul unui abonament la un e-zine (revistă electronică). Am plătit pentru primele şapte zile 1 dolar. Urma ca după aceea să plătesc lunar 67 de dolari, dacă îmi place conţinutului revistei respective, care îmi dădea sfaturi privind cum să fac eu bani online, pe Internet. Infomaţiile din numărul ce l-am primit al revistei respective erau mult sub ceea ce ştiam eu deja, aşa că am renunţat imediat la abonament. A fost însă foarte simplu s-o fac: m-am dus în contul meu de PayPal, am ales plata recurentă respectivă şi am făcut un click. Cu aceasta, am anulat plata recurentă şi nu am mai avut de atunci nicio bătaie de cap cu respectivul abonament.
De asemenea, am cumpărat un alt soft, cu 47 de dolari, de la un furnizor ce vindea prin ClickBank. Softul se chema Mass Money sau Mass Money Maker şi îţi spunea că nu trebuie să faci decât şapte click-uri de mouse pentru a instala o pagină de web care te umplea de bani. În final s-a dovedit a fi un analizator de cuvinte-cheie perfect similar cu cel oferit gratuit de Google. Am solicitat banii înapoi şi i-am primit în trei zile: PayPal a fost foarte operativ!
 Alt avantaj este că, dacă ai un cont pe PayPal, nu ai nevoie să ai la tine cartea de credit pentru a plăti online. Pur şi simplu îi dai furnizorului adresa de email aferentă contului tău PayPal; site-ul furnizorului te trimite la PayPal ca tu să confirmi plata – şi totul e în ordine.
Marele avantaj al contului tău PayPal însă este acela că poţi încasa bani pe Internet în acest cont. Dacă vrei să dezvolţi o afacere pe net sau să-ţi vinzi produsul tău, cartea electronică, cartea audio, programul soft… poţi încasa banii fără complicaţii în contul tău PayPal
Apasă aici ca să afli ce paşi trebuie să parcurgi pentru a îţi face propriul tău cont PayPal sau fă click pe imaginea de mai jos pentru a merge direct la PayPal şi a urma instrucţiunile lor pentru realizarea contului tău.
Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 Dacă ai întrebări, nu ezita să mă contactezi.

Cum îţi faci un cont PayPal pentru a câştiga bani pe net?

Cum îţi faci un cont PayPal?
Trebuie să ai o carte de credit sau de debit validă, iar în contul ei să ai câţiva euro, sau câţiva dolari, sau echivalentul lor în lei.
      Mergi la https://www.paypal.com/ro/ sau apasă pe imaginea aceasta:

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Vei vedea următorul ecran:


Faci click pe Sign Up (=Înregistrează-te). Apare această imagine:



Dacă ai o firmă, alegi opţiunea Business. Dacă nu, Premier e o bună alegere, pentru că prin acest cont să vinzi şi să cumperi online. Apeşi pe butonul Get Started. Obţii un formular, pe care îl completezi cu adresa de e-mail, domiciliul la care ai declarat contul cardului tău de debit sau de credit şi datele de pe card.



Apoi apeşi pe butonul din josul paginii şi obţii informaţia că deja ţi s-a creat contul!


  
Apeşi pe butonul Go to my account (Hai la contul meu). Iată cum arată un cont proaspăt făcut:

 
Sub numele apare informaţia că acest cont este neverificat (Unverified). Apăs pe Get verified:




Mi se cere să confirm datele introduse la realizarea contului şi mi se spune că, pentru a ajunge la stadiul de cont verificat, trebuie să apăs pe butonul Continue. Însă mi se spune de asemenea că, dacă apăs pe acel buton, cardul meu va fi debitat cu suma de 1,50 euro (de aceea trebuie să avem ceva bani în contul cardului respectiv). Această sumă ne va fi returnată la 24 de ore după momentul în care contul nostru va fi declarat Verified (verificat).
Apăsăm pe Continue şi ajungem pe noua pagină, în care suntem informaţi că ni s-au luat 1,5 euro din cont.



Totodată ni se spune ce urmează să facem: să urmărim extrasul de cont şi să aflăm codul din 4 cifre înscris pe extras după literele PP (urmate de o steluţă). Acest cod îl vom avea în extras fie imediat (dacă putem gestiona cartea de credit online), fie mai târziu, când primim extrasul de cont de la bancă. Uneori durează mai mult de o săptămână ca să ne apară pe extrasul de cont informaţia completă, cu codul PP cu tot.
Până la transmiterea codului PP însă, mai avem câte ceva de făcut. Uită-te la coloana din dreapta în imaginea de mai jos:




Trebuie să confirmăm adresa de email. Apăsăm pe Confirm email address şi obţinem instrucţiunile următoare:

 

Atunci – mergem la adresa noastră de email, şi acolo ne aşteaptă două mesaje:


Mai întâi, deschidem mesajul intitulat Activate your new PayPal account (Activează-ţi noul tău cont PayPal) Apăsăm pe butonul Activate My Account.
 Ni se va cere parola pe care tocmai am introdus-o când ne-am creat contul (apropo! nu pierde parola şi nu o da nimănui!) şi apoi ni se spune că am confirmat cu succes adresa de e-mail. Tot aici ni se va cere să introducem nişte măsuri de siguranţă suplimentare, adică să alegem două întrebări şi să introducem răspunsurile la ele, răspunsuri pe care se presupune că le ştim numai noi.


Apăsăm pe buton şi ni se spune apoi că deja contul nostru este activ:



Acum deschidem cel de al doilea mesaj (între timp ne-a sosit şi al treilea mesaj de la PayPal), Confirm your debit or credit card – Confirmă cardul tău de debit sau de credit. Pentru această confirmare însă trebuie să aşteptăm să vedem extrasul de cont şi să descoperim codul PP din 4 cifre.
În cel de al treilea mesaj avem informaţii amănunţite despre ce putem face cu contul nostru PayPal, cum putem să trimitem şi să primim bani prin el. Până la verificarea contului, PayPal impune nişte limite de sume. După aceea, aceste limite se ridică.
Iată cum arată acest mesaj:




 Vezi cât de uşor obţii un cont PayPal?! De fapt, se creează într-un timp mult mai scurt decât timpul necesar pentru pentru citirea acestei pagini!
(PayPal va mai cere câteva setări după ce vei trimite codul de patru litere. Voi reveni cu amănunte într-o pagină nouă. Dacă doreşti ajutor acum şi pentru aceste setări, lasă mai jos un comentariu si revin online în cel mai scurt timp posibil.)
Şi acum treci la acţiune. Apasă pe imaginea din josul paginii ca să-ţi creezi un cont PayPal, în care să primeşti bani prin Internet – inclusiv donaţii în scop umanitar – sau din care să plăteşti online în deplină siguranţă.
Apasă pe imaginea de mai jos ca să mergi direct la PayPal şi să-ţi deschizi contul!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
Dacă ai întrebări, nu ezita să mă contactezi.
Vasile Poenaru
Infoprenor


http://community.icontact.com/p/epublishers/blogs/melipoes-blog/posts/vreti-sa-va-publicati-cartea-pe-internet-prin-forte-proprii-acest-e-primul-pas


=================================================================


Cum sa publici o carte scolara !


Urmeaza pasii de mai jos si iti vei publica o carte/revista cu ISBN/ISSN de calitate.


http://www.reprograph.ro/editura-carte-scolara/publici-carte-scolara






Manuscrisul! Daca l-ai scris deja in Microsoft Word, atunci ne-ai usurat munca si putem trece la urmatorii pasii mult mai repede (editare, aranjare, design coperte, tiparire sau formatare pentru carte electronica). Daca manuscrisul exista pe hartie, il vom edita si introduce noi in Word, pentru un tarif suplimentar. Asteptam, apoi, sa ne contactezi pentru Pasul 2.
Telefon: +40251 430 076 begin_of_the_skype_highlighting              +40251 430 076      end_of_the_skype_highlighting  

Email: marketing@reprograph.ro sau comenzi@reprograph.roAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


Vom stabili impreuna pretul si designul cartii , in functie de costuri, marimea, tipul de coperta si tipul de hartie pe care il vom utiliza precum si de numarul initial de carti pe care le vom publica. Discount pe care il vom acorda va depinde de numarul de carti comandate, variind de la 10% pana la 40% pentru comenzi foarte mari. La cerere, vom publica propriul tau blog online, unde iti vei putea aduce cititorii; vei putea sa comunici cu ei, sa primesti feed-back si sa iti vinzi cartea online.


Poti incepe sa iti promovezi si sa iti vinzi cartea! Transportul cartilor se va face prin intermediul Postei Romane, pentru comenzi obisnuite si va dura aproximativ 7 zile. Pentru comenzi urgente, putem trimite cartile si printr-un curier rapid. Plata se va face prin ramburs sau prin virament bancar. Contul unde vei vira banii il vom comunica ulterior.




Cum publici in revistele noastre

Reprograph iti ofera ocazia sa publici in revistele si cartile sale – Revista de matematica Alpha, colectia Minimath, revista Sfera, pentru profesorii de matematica, Psihopedagogia Copilului , Invatamantul prescolar in mileniul III pentru educatori, JAES sau JARF pentru invatamantul economic, si multe alte reviste si publicatii.


Cum faci asta? Scrie-ne un email la marketing@reproghraph.ro sau la comenzi@reprograph.ro , specifica-ne ce ce fel de articol vrei sa publici si noi te vom indruma mai departe. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


De asemenea, suntem in continua cautare de colaboratori, printre cadrele didactice, pentru distributia publicatiilor noastre.

Mult succes ! 

2 comentarii:

Jo spunea...

interesant articol , as fi interesat sa aflu daca e o posibilitate sa public prin o editura sau cum sa public si in caz ca vand cartea sa obtin 70-80% din pret iar site-ul, libraria, editura prin care vand sa primeasca 20-30% din pret ?

Jo spunea...

Pentru un ebook nu stiti care e politica de comisionare si cea de securitate pe Blurb, lulu, smashword etc?

De exemplu daca publici numai online e permisa copierea textului?

Altfel in 2 min cineva care cumpara cartea o poate pune la download?