vineri, 15 aprilie 2011

LIMITATUL INTELECTUAL – noua specie urbana

              Stiu, aveti dreptate, suna ciudat…. Limitatul intelectual, noua specie urbana ?! 

              De exemplu, urci in tramvai si vrei sa mergi catre serviciu. Daca arunci un ochi in stanga, in dreapta, o sa vezi personaje caudate, avand casti in urechi, mobile de ultima generatie ( asa, de fite , 90% din ei nici nu-l folosesc pentru toate functiile pe care le au ), mp3-uri sau mp4-uri cu melodii ciudate, manele, house sau rock. Dar, ei sunt intelectuali, ei stiu totul, au vazut aseara toate emisiunile live, toate meciurile zilei, plus concursurile de dupa ora 20.00, pana tarziu, dupa orele 01.00.

              Sau, alergi, dupa un maxi-taxi, incercand sa ajungi cat mai repede la cursuri. Platesti biletul si incercand sa cauti un loc, te uiti pe stanga, pe dreapta, si pe ultimul rand, la fel, iti sare in ochi limitatul intelectual, cu gel pe par, tigara dupa ureche, si inele de argint pe degete.

              Intr-un final, ajungi la cursuri sau la birou…………. Dupa ce pregatesti cafeaua ( deobicei beau acasa, dar o pregatest pentru ei ), citesti ultimele e-mailuri primite pe adresa de firma, scrii pe un biletel cursul valutar, dai drumul la fax, pe automat, si astepti…………astepti sa apara EI, LIMITATII  INTELECTUALI, sa serveasca cafeaua, pregatita cu dragoste, cu 10-20 minute inainte.

              De ce ii denumim asa ? Daca le spunem ca sunt PROSTI, le facem un compliment ! Si complimente gratuite, eu nu fac !
               

  
© 2011 Chiriac Vasile-Florin. Toate drepturile rezervate


Niciun comentariu: