miercuri, 2 februarie 2011

Concursul Naţional de Scenarii organizat de HBO România, la a XI-a ediţie

HBO România anunţă organizarea celei de a XI-a ediţii a Concursului Naţional de Scenarii, în parteneriat cu Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), organizatorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF).


Pentru înscrierea scenariilor va fi folosit şi la această ediţie site-ul
www.hbo.ro/concursscenarii .

În cadrul concursului vor fi acordate premii pentru cel mai bun scenariu de lung metraj (în valoare de 3.000 de dolari), pentru cel mai bun scenariu de scurt metraj (1.500 de dolari), pentru cel mai bun scenariu de documentar (2.000 de dolari).


De asemenea, va fi acordat Premiul "HBO - trei zile la TIFF", care va fi pus la dispoziţia celor nouă finalişti ai celor trei categorii şi care constă în trei zile de festival al căror cost va fi acoperit integral.


Componenţa juriilor va fi anunţată pe data de 15 februarie pentru lung şi scurtmetraj, respectiv pe 28 februarie pentru documentar.


Depunerea scenariilor pentru ambele secţiuni (scurt şi lung metraj) se va putea realiza în perioada 1 februarie - 21 martie.


Anunţarea câştigătorilor celor trei secţiuni se va face în cadrul galei de decernare a premiilor celei de a X-a ediţii a TIFF, care urmează a se desfăşura la Cluj-Napoca, în perioada 3 - 12 iunie.


Informaţii complete referitoare la concurs sunt prezente pe site-urile www.hbo.ro şi www.tiff.ro. AGERPRES


Niciun comentariu: