duminică, 27 noiembrie 2022

Died Suddenly 2022 - "A murit subit" / EPIDEMIE DE MOARTE SUBITĂ / Moarte subita - Documentar - subtitrarea automată in limba romana

 

Why do we never believe them? For centuries, the global elite have broadcast their intentions to depopulate the world - even to the point of carving them into stone. And yet… we never seem to believe them.

The Stew Peters Network is proud to present DIED SUDDENLY, from the award winning filmmakers, Matthew Skow and Nicholas Stumphauzer.
They are the minds behind WATCH THE WATER and THESE LITTLE ONES, and now have a damning presentation on the truth about the greatest ongoing mass genocide in human history.

 

https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html   - 8,814,925 vizualizari in mai putin de 6 zile, avand in vedere ca site-ul e blocat in anumite tari, gen Franta.....

https://diedsuddenly.info/

https://twitter.com/DiedSuddenly_

 

Iar tradus il gasiti aici:

 

https://t.me/RenastereaPhoenixului/5358

https://t.me/totdeepstate/10626 

https://t.me/RenastereaPhoenixului/5328

 

miercuri, 9 noiembrie 2022

"Cum mi-am lichidat seful" - fragment capitolul I by IULIAN SIRBU


                Un fragment din romanul la care lucrez, după ce l-am lăsat în așteptare destul de mult timp: "Cum mi-am lichidat seful"


CAPITOLUL 1

- Salut şefu’!
- Hai, intră mai repede c-am o chestie urgentă pentru tine!
- Şefu’, da’ cu banii pentru data trecută cum rămâne?
- Care bani? Eşti tembel, nu te-am plătit ? Ce mai vrei ?
- Păi aia-i plată, şefu’ ?
- Te pomeneşti că nu-ţi mai ajung banii acuma?
- Păi nu prea, şefu’ !
- Ei, lasă c-o să-ţi ajungă ! E criză, bă! Nu te holbezi şi tu la teveu?
- Aşaaa, e criză! Păi de ce nu zici aşa şefule? Ia uite la mine!


            Şeful se uită mirat în direcţia mea. Nu-l mai las în dubiu. Scot pistolul şi-l împuşc direct în frunte. Nu fac zgomot , am amortizorul pus. Şefu’ cade jos ca un lemn. Nu mai apucă să zică nimic. S-a murdărit puţin mocheta, dar nu-i nimic. Şi aşa am nevoie de un ambalaj pentru cadavru.
Îl împachetez rapid. Îl iau în spate şi-l duc la maşină. Ies pe uşa din dos şi nu mă vede nimeni.
            E cazul să-l fac dispărut. Şi cred că şi eu am să mă dau la fund o perioadă, până se liniştesc apele. Pun „pachetul” în portbagaj. Mai arunc o privire în jur. Se pare că nimeni nu se holbează la mine. Asta-i bine. Scot sticla cu whisky din torpedou şi trag un gât bun.
Bag cheia în contact şi demarez într-un nor de praf. Cel puţin aşa ar trebui, pentru că e întuneric şi nu pot vedea praful. Merg cu viteză pe străduţa din spate. Zăresc în depărtare două umbre ce se apropie rapid de mine. De fapt ele stau pe loc şi eu mă apropii de ele. Ei, dar sunt Bill şi Bob, gorilele şefului. Stau în mijlocul drumului şi-mi barează ieşirea la strada principală. Oare să fi aflat că i-am făcut felul şefului? Nu prea văd cum.
           Pe toţi dracii! Bulangii au scos pistoalele şi le îndreaptă către mine. Bag piciorul în acceleraţie, sper să nu-mi iasă prin podea. În parbriz apare o gaură şi moartea îmi şuieră pe la ureche. Cei doi trag în mine. Frânez brusc şi trag de volan. Îi secer cu laterala maşinii pe indivizi şi-i culc la pămînt. Nici nu s-a oprit bine automobilul, că şi sar afară cu pistolul în mână. Trag întâi în Bill. Tresare, după care rămâne nemişcat la pământ. Mă uit spre Bob. Tocmai s-a ridicat în patru labe şi îşi caută înnebunit pistolul.


- În locul tău nu m-aş mai agita, îi şoptesc eu la ureche. Şi îmi lipesc ţeava pistolului de căpăţâna lui.
- Nu trage! Fac orice îmi ceri!
- Daaa? Atunci fă-mi plăcerea şi crapă!


             Şi apăs pe trăgaci. Chestia este că acum m-am procopsit cu trei cadavre în loc de unul. Trag morţii la mine ceva de speriat, frate!
             Deschid portbagajul şi îl înghesui pe Bill lângă şef. Problema e că nu mai am loc şi pentru Bob. Scotocesc prin maşină şi găsesc un sac de plastic. Mă chinui să-l bag pe Bob în el. Nu încape chiar tot. Picioarele îi rămân pe afară. Parţial. Mă lupt cu cadavrul ca să-l aşez pe bancheta din spate. Al dracului de greu e Bob ăsta! De fapt cea mai rămas din el. Reuşesc în sfârşit să-l bag înăuntru. Tocmai la timp pentru că trece o maşină. Se pare că o să am e lucru noaptea asta. Trebuie să fac dispărute cadavrele celor trei. Mă instalez la volan şi demarez spre marginea oraşului. Ştiu că acolo e un şantier, unde este paznic un amic. Îmi e dator aşa că o să mă ajute să scap de bagajul nedorit ce-l am la bord.
           Caut la radio ceva muzică care să mă mai înveselească. Găsesc ceva ce-mi place. E celebrul şlagăr „ Sărută-mă iubite chiar dacă te grăbeşti!”. Conduc relaxat, aproape binedispus. De parcă n-aş avea trei hoituri în maşină.

 

https://www.facebook.com/100002082940172/posts/pfbid02MmJePiP4hbzRmXmm6N2scmpbhKPjQ1HoYQqq6VEW6HSbZtcoL6Hy3RRNYseVpMHdl/?sfnsn=mo

 



duminică, 2 octombrie 2022

Itaca Publishing House este o editură care publică atât cărți în format electronic, audiobook cât și pe suport de hârtie.

 

Itaca Publishing House este o editură care publică atât cărți în format electronic, audiobook cât și pe suport de hârtie.

Manuscrisele primite la editură vor fi evaluate de Consiliul editorial și, în funcție de valoarea literară, vor primi sau nu acceptul de publicare. Nu este o editură strict comercială, așadar nu va publica tot ce i se propune însă, pentru ceea ce editează, există costuri și se plătesc taxe, deci și autorii trebuie să contribuie material.

Autorii vor trimite la adresa de email publicare@itaca.ie  manuscrisul în format word, neprelucrat, format A4, caractere Times New Roman, corp literă de 12, la un rând, obligatoriu cu diacritice, împreună cu biografia literară, fotografia personală și o scurtă prezentare (sinopsis) a cărții propusă spre publicare.

Detaliile contractuale se stabilesc individual.

Asigurăm tehnoredactare, corectură, copertă (opțional 3D), ISBN, prefață (la cerere), creare de e-Book și audiobook, tipărire, promovare și comercializare.

Pentru că termenul “corectură” nu înseamnă reeditarea documentului, nu vor fi luate în considerare manuscrisele în care abundă spațiile multiple între cuvinte, spațiile înainte de semnele de punctuație, lipsa diacriticelor sau folosirea în mod greșit a acestora, precum și greșelile gramaticale. Dacă scriitorul nu-și respectă munca, de ce am face-o noi?

Nu se preiau manuscrise “gata tehnoredactate și corectate” de către autorii înșiși ori alte persoane. Itaca Publishing House își asumă numai propria muncă, iar autorii conținutul lucrării.

Concepția copertei va fi a editurii, care propune 2-3 variante autorului.

Cărțile publicate la Itaca Publishing House vor beneficia de o semnalare de apariție în revista Itaca, revistă care are peste 1000 de cititori la fiecare număr.

Autorilor publicați la Itaca Publishing House li se va face pagină de autor pe site-ul www.bibliotecadiaspora.eu site care are peste 500 de accesări zilnic.

Notă:


– prețurile de comercializare pentru e-Book se stabilesc de comun acord (nu mai puțin de 3 euro/download și nu mai mult de 6 euro/download), iar veniturile se împart între editură și autor, 50% pentru editură și 50% pentru autor, fiecare plătindu-și taxele aferente.
– prețurile de comercializare pentru varianta print vor fi nu mai puțin de 5 euro per exemplar și nu mai mult de 12 euro per exemplar, iar veniturile se împart, de asemenea, în proporții egale.

Autorii vor avea acces la situația vânzărilor propriilor cărți.

 

https://itaca.ie/publishing/#Romaneste

 

luni, 11 aprilie 2022

Verifica seria VIN a masinii pe care doresti sa o cumperi prin CARVERTICAL

     Vrei sa afli mai multe despre masina ta? Daca are kilometri dati inapoi, daca a fost vanduta la licitatie, daca a suferit daune/accidente sau a fost furata?

VIDEO =>


https://www.youtube.com/watch?v=2tCSN1wDp4c


Economisiți mii de dolari

Chiar și câteva detalii omise din istoricul mașinii pot echivala cu mii de dolari cheltuiți pe reparații. Asigurați-vă că știți totul despre o mașină înainte de a o cumpăra. Investiți doar o mică parte din eventualele pagube pentru a achiziționa istoricul mașinii.

Cumpărând o mașină nouă fără să îi cunoașteți istoricul complet, riscați să conduceți un vehicul nesigur. Asigurați-vă că viitoarea dvs. mașină second-hand nu a fost implicată în accidente majore, în urma cărora ea să fi devenit un real pericol pentru dvs. și cei dragi.

Procesăm și verificăm toate datele, iar tehnologia blockchain confirmă veridicitatea lor. Aceasta înseamnă că istoricul mașinii respective nu poate fi modificat, contrafăcut sau falsificat.


Verifica seria VIN a masinii pe care doresti sa o cumperi prin CARVERTICAL:


 https://www.carvertical.com/ro/landing/v3?utm_source=aff&a=daimyo&b=0eb206ae

 

 

duminică, 10 aprilie 2022

PROGRAMUL AMERICAN INDEPENDENT FILM FESTIVAL 15-21 aprilie 2022

       Ajuns la cea de-a 6-a ediție, American Independent Film Festival va avea loc anul acesta între 15 și 21 aprilie la București și va prezenta publicului o selecție de filme din cinematografia americană recentă, producții care au fost remarcate de critica internațională dar și de publicul unor importante festivaluri ca cele de la Sundance, Cannes, Berlin, Veneția sau Toronto.

Te invităm să consulți aici PROGRAMUL COMPLET al festivalului și să accesezi EVENTBOOK.RO pentru achiziționarea biletelor.

AIFF KYIV DAY

 

În martie 2022 ar fi trebuit să aibă loc la Kiev cea de-a 11-a ediție a American Independent Film Festival Kyiv. Din cauza invaziei armatei ruse în teritoriul ucrainean, festivalul nu a mai avut loc, iar AIFF.6 a decis să includă în programul său de la București o parte din selecția festivalului ucrainian: filmul C’mon C’mon precum și o serie de documentare ucrainene grupate sub titlul AIFF Kyiv Indie Lab vor putea fi văzute de spectatorii din București. Echipa festivalului AIFF Kyiv va fi prezentă online pentru o discuție cu publicul bucureștean. 


Toate încasările ce revin organizatorilor din vânzarea biletelor pentru AIFF.6 vor fi donate Asociației Save the Dogs and Other Animals condusă de Sara Turetta. Asociația este primul ONG de acest fel din sectorul protecției animalelor în România și este implicată activ în sprijinirea familiilor de refugiați ucraineni care trec în România prin punctul de frontieră Isaccea. Pe lângă strânsa cooperare cu ONG-urile locale pentru a-i primi pe refugiați și a asigura proviziile de primă necesitate, asociația îi ajută să găsească cazare care să permită ca aceștia să fie însoțiți de animalele de companie, oferind hrană pentru acestea, provizii și logistică de transport.

Către Asociația Expert Forum condusă de Sorin Ioniță vor merge fondurile obținute în urma Warm up-ului pe care AIFF îl organizează între 16-17 aprilie la Cinema Victoria din Cluj-Napoca. Organizaţia este implicată în sprijinirea locuitorilor din zonele Odesa şi Cernăuți, organizând transportul unor ajutoare adunate prin contribuții benevole către locuitorii aflați în nevoie din localitățile vecine României.
  
 
THE CATHEDRAL „D’Ambrose are în mod clar o voce regizorală încrezătoare şi reuşeşte să creeze o dramă de familie care se desfăşoară în faţa ochilor noştri aproape ca o amintire”. Roger Ebert

DOWN WITH THE KING „Armonia de emoţii şi de imagini e ceea ce face din Down with the King un circuit complet. Fiecare dintre părţile filmului o complimentează pe cealaltă. Dar, la final, pelicula rămâne la fel de smerită ca personajul său principal” The Playlist

BLUE BAYOU „Ceea ce Blue Bayou reuşeşte superb în momentele sale subtile este să ilustreze că a fi asiatic nu e o identitate unică, ci o vastă tapiţerie de culturi diferite” au scris cei de la The Playlist.

I WAS A SIMPLE MAN „un portret crepuscular, tulburător, al unui patriarh bătrân şi bolnav” (LA Times) sau „o vrajă de 100 de minute de frumuseţe şi melancolie, în aceeaşi măsură intimă şi grandioasă” (Roger Ebert)

FLEE „Uneori, un film este atât de puternic, încât te trezeşti spunându-le tuturor să se ducă să-l vadă. E exact ce am simţit să fac după proiecţia cu Flee”, Jerusalem Post.
 
Q&A CU STEVEN SPIELBERG
LA AMERICAN INDEPENDENT FILM FESTIVAL

 
Regizorul american Steven Spielberg a acceptat invitația American Independent Film Festival de a intra într-un dialog cu publicul cinefil din România. Vineri, 15 aprilie, la Cinema Elvire Popesco, după proiecția filmului West Side Story va avea loc o conversație care va fi moderată de criticul de film Andrei Gorzo.

Mai mult, spectatorii îi vor putea adresa propriile întrebări cunoscutului cineast, completând formularul https://bit.ly/AskStevenSpielberg, în urma achiziționării unui bilet.


 
VINERI, 15 APRILIE | CINEMA ELVIRE POPESCO |
DUPĂ PROIECȚIA FILMULUI WEST SIDE STORY
 
Masterclass-uri cu Sebastian Strasser și Răzvan Rădulescu la Apollo 111

 
Nepreţuita artă a “storytelling-ului” este importantă atât în cinema, cât şi în advertising. Mai multe despre cum publicitatea şi filmul se influenţează reciproc vom afla în masterclass-ul Advertising vs. Cinema prezentat de Sebastian Strasser.

 
MARȚI, 19 APRILIE | TEATRUL APOLLO 111 | ORA 17.00



 
SCRIPT CONSULTING
 
La AIFF.6, Răzvan Rădulescu va susţine în colaborare cu Write a Screenplay For… masterclass-ul Script Consulting unde va pleca de la un exemple concret de scenariu şi va explica mecanismele narative ce trebuie urmărite pentru a dezvolta o poveste. Totodată, cineastul va prezenta detalii despre noul său workshop, Script Savages Club, dedicat regizorilor, scenariștilor și producătorilor de film.
 
MIERCURI, 20 APRILIE | TEATRUL APOLLO 111 | ORA 18.00
 
Ambele masterclass-uri vor avea loc la Apollo 111, iar intrarea este liberă în baza unei invitații ce trebuie rezervată în prealabil pe Eventbook.ro.