vineri, 9 februarie 2018

ANTILOPA…MEA



       
        Off, in sfarsit am terminat si programul pe saptamana asta si pot sa ma relaxes, mai ales ca maine avem meci, joaca gasca nebuna a lui Arsene.
        Inchid vestiarul, cobor scarile de la etaj, semnez condica si ma las verificat pana la piele, de baietii agili de la paza. Traversez in viteza prin parcarea supermarket-ului, mai-mai sa trec pe rosu la semafor si ma opresc direct in statia de tramvai.
        Scot biletele din buzunarul stang, telefonul de la piept si bagand castile in urechi incep sa ascult playlist-ul ales de dimineata: Dj Vicky, Alisia, Eni Koci, Lidja Bacic Lille, Gery-Nikol, si preferata zilei, TITA cu superhitul ANTILOPA !


          Urc in primul tramvai care soseste in statie, compostez biletul si va asez pe locul liber de langa geam. Tramvaiul porneste agale, se vedea energia negativa a calatorilor transmisa, parca prin magie, sinelor de cale ferata, care franau garnitura de vagoane. Statiile se succed una cate una, si incet, ajung acasa, cand, o zaresc pe …. EA ! 
 
       1,60 m, par  scurt, vopsit cu PRUNA 5.62 – in jur de 52 kg.  


              Am ramas fara respiratie, trupul tremura, transpiram prin toti porii……………. Melodia Titei – Antilopa, se relua de la capat, iar si iar……………..
              Cobor dupa ea, normal ca nu am fost atent si la trecerea de pietoni am dat un cap sanatos peste stalpul cu STOP…………. Dar eram fericit, o gasisem pe EA – Antilopa mea !



© 2018  Chiriac Vasile-Florin. Toate drepturile rezervate






Niciun comentariu: