duminică, 24 mai 2015

Publica cartea ta gratuit cu Editura Digitala si ajungi instant la milioane de cititori

Publica cartea ta gratuit cu Editura Digitala si ajungi instant la milioane de cititori. Nimic mai simplu!

Respectam efortul creativ enorm pe care il depui in cartile tale. Din acest motiv vrem sa iti facem cat mai la indemana si usor accesul la public. Cu noi ajungi la cititori atat din Romania cat si de pe tot globul. Procesul de publicare al unei carti dureaza mai putin de 5 minute si cartea ta va aparea in cele mai prestigioase magazine online din Romania si din lume, printre care se numara Apple iBooks, Google Play, Amazon Kindle, Barnes & Noble, Kobo books si multe altele.

http://www.edigitala.ro/ 





Castiga bani din cartile tale

Incepe sa castigi bani din versiunile electronice ale cartilor tale chiar incepand de astazi. Castigi un procent de 45% din pretul cartilor pe care le vinzi. Tot ce trebuie sa faci este sa iti completezi contul bancar si primesti banii in banca sau Paypal pe baza raportului de vanzari. Nimic mai simplu! Citeste aici mai multe detalii despre plati.
 
 

Detii controlul

Ai controlul cartilor publicate de tine si a preturilor pe care acestea le au la vanzare. Prin interfata de utilizator poti aduce orice modificari la produsele tale, de la continut, coperta si pana la pretul de vanzare sau canalele de distributie. Publicarea unei carti digitale la Editura Digitala NU te impiedica sa tiparesti cartea ta in alta parte, poti publica versiunea tiparita cu orice alta editura, oricand doresti. Afla aici mai multe despre publicarea unei carti la Editura Digitala 
 

Resurse pentru edituri si autori!

Iti oferim tutoriale gratuite care contin instructiuni pas cu pas pentru crearea, formatarea si publicarea unei carti digitale. Aceste instructiuni iti acorda toate informatiile necesare pentru un autor care vrea sa distribuie cu Editura Digitala cartea sa catre toti retalilerii mondiali cu care noi lucram, precum Apple iBooks, Barnes & Noble, Scribd, Oyster & Kobo. Le poti consulta pe pagina noastra de informatii: Pagina informatii
 
 

Comunitatea Editura Digitala

Editura Digitala este o platforma de publicare de carti digitale care permite autorilor sa aiba cat de mult control este posibil asupra destinului cartilor lor. Aici autorii isi aleg singuri pretul de vanzare, coperta sau lungimea lucrarii. Editura Digitala vine in intampinarea autorilor cu o serie de materiale ajutatoare, de la formatarea unei carti pana la sfaturi de marketing pentru cartile digitale ( pagina Informatii). Platforma noastra pune la dipozitie autorilor un instrument de auto-interviu (pagina interviu) si distribuie titlurile lor la cele mai mari magazine de pe glob.
Nu e o exagerare sa spunem ca titlurile in format digital reprezinta o revolutie in lumea cartilor si sunt o miscare globala. Suntem martorii unei schimbari profunde in care facem tranzitia de la o lume a cartilor axata pe edituri la o lume a cartilor axata pe autori, asa cum este normal sa fie.
Suntem tot mai multi cei care publicam digital, si comunitatea Editura Digitala este tot mai mare si include autori, agenti, editori si alte tipuri de entitati. Fii si tu alaturi de noi si fii o parte activa a acestei comunitati! Urmareste blog-ul nostru (pagina Blog) si paginile nostre de retele sociale (pagina Facebook).

https://www.facebook.com/edigitala

https://twitter.com/edituraDigitala

https://www.youtube.com/channel/UCsDBtehGC64bbsGTJy_8uXg

https://www.pinterest.com/edituradigitala/

https://plus.google.com/111536509615897890403

https://instagram.com/editura_digitala/


 
 
 

Niciun comentariu: